Gratis beoordeling / Spoed? 06-28632229

 
  • Gepost door:  aktw

Controle gehad van Inspectie SZW (tot 1 januari 2012 de Arbeidsinspectie)? Oproep ontvangen voor het verhoor? Boetekennisgeving ontvangen met de mededeling dat u een zienswijze kunt indienen? Of heeft u de boetebeschikking reeds ontvangen? Wellicht procedeert u al of is namens u uw boekhouder of fiscalist al met uw boetezaak bezig?

Hieronder vindt u instructies hoe u uw boetezaak gratis ter beoordeling aan mij kunt voorleggen.

Wat moet u opsturen? Indien beschikbaar:

- Boeterapport
- Bijlagen bij boeterapport
- Boetekennisgeving
- Boetebeschikking
- Uittreksel Kamer van Koophandel
- Uw naam, adres en telefoonnummer

Waarheen moet het gestuurd worden?


PER POST:
Mr. J.P.C. ten Wolde, Advocaat
Nagtzaamplein 9
2032 TB HAARLEM
Gelieve geen originele dossiers op te sturen!!
PER EMAIL:
Bel met 023-5352299 of buiten kantooruren met 06-28632229 en u ontvangt het emailadres waarnaar u een scan van het boeterapport e.d. kunt mailen. Bij voorkeur in één PDF.
Vermeld bij de papieren die u verstuurt uw naam en een telefoonnummer/adres hoe ik u kunnen bereiken! Als u al een advocaat heeft – of wellicht een boekhouder of fiscalist die uw zaak behartigt – vermeld u dan ook zijn/haar adres. Na ontvangst van de stukken op ons kantoor wordt uw zaak kosteloos beoordeeld en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij het gratis advies dat u ontvangt, treft u een vrijblijvend voorstel voor het honorarium. Pas na uw acceptatie van het honorarium en betaling van een voorschot vangt de juridische bijstand aan.
Als u nog geen boeterapport heeft ontvangen maar al wel een oproep om te worden gehoord als belanghebbende, dan kunt u ook contact met mij opnemen. Indien gewenst kunnen wij afspraken maken om aanwezig te zijn bij het verhoor. Ik ben ook buiten kantooruren bereikbaar. Ik werk landelijk en heb inmiddels enkele jaren ervaring met bestuurlijke boetes van de Arbeidsinspectie/Inspectie SZW.

 

Leave a Reply

BOETE.NET is onderdeel van Mr. J.P.C. ten Wolde, Advocaat - Nagtzaamplein 9 - 2032 TB Haarlem - 023-5352299 - Ook buiten kantooruren bereikbaar - 24/h 06-28632229