Overige sectoren / Spoed? 06-28632229

 
  • Gepost door:  aktw

Ik behandel bestuurlijke boetes die de Inspectie SZW (tot 1 januari 2012 de Arbeidsinspectie) oplegde na controles op o.a. autosloperijen, bij garages, poetsbedrijven, kermissen, festivals en in de uitzendbranche.

Deze boetes lopen uiteen van vermeende zelfstandigheid van bijv. ZZP-ers, valse of vervalste identiteitsbewijzen en look-a-likes tot stagiaires zonder tewerkstellingsvergunning, vriendendiensten met een reiskostenvergoeding en verlopen verblijfsvergunningen.

Ik werk ook voor particulieren die zijn of worden beboet voor illegale arbeid door vreemdelingen bij een verbouwing of het laten werken van schoonmaaksters voor wie wegens hun nationaliteit een tewerkstellingsvergunning vereist is.

 

Probleem met de Arbeidsinspectie?
Wij beoordelen kosteloos de haalbaarheid van uw boetezaak.

U kunt ons vervolgens verzoeken u de gehele procedure bij te staan, waaronder het aanwezig zijn bij het verhoor tot het indienen van zienswijzen, bezwaar, beroep en indien overeengekomen hoger beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

BOETE.NET is onderdeel van Mr. J.P.C. ten Wolde, Advocaat - Nagtzaamplein 9 - 2032 TB Haarlem - 023-5352299 - Ook buiten kantooruren bereikbaar - 24/h 06-28632229